PAULMARKEN HOLMBERG har biträtt Askestock Förvaltning AB genom försäljningsprocessen av Re-board

Paulmarken Holmberg har biträtt Askestock Förvaltning AB genom hela försäljningsprocessen av Re-board Technology AB 

– Det känns mycket roligt att avsluta året med att offentliggöra försäljningen av Re-board Technology där vi haft ett helhetsansvar som kommersiell rådgivare under hösten, säger Marcus Holmberg, partner på Paulmarken Holmberg.  

Paulmarken Holmberg har haft ett helhetsansvar för försäljningsprocessen. Uppdraget har bland annat omfattat fördjupande analys av företaget, affärsmodellen och marknaden, upprättande av informationsmemorandum, kontakter med och presentationer för potentiella köpare, koordinering av företagsbesök, due diligence och Q&As samt slutgiltiga förhandlingar av affären.

Re-board tillverkar och marknadsför internationellt ett miljövänligt och unikt skivmaterial baserat på kartong. Bolaget har huvudkontor och fabrik i Norrköping. Köparen är Investmentbolaget K4 Sweden AB, Karnell, som förvärvat majoriteten av aktierna.

– Jag är mycket nöjd med arbetet från hela teamet på Paulmarken Holmberg, deras erfarenhet från dessa processer har gjort att jag har känt mig trygg genom hela processen. Re-board får nu en långsiktig ägare i Karnell och jag ser fram emot den fortsatta resan som VD och delägare, säger Gustaf Redin, VD Re-board Technology AB och ägare Askestock Förvaltning AB.

PAULMARKEN HOLMBERG AB

Marcus Holmberg

Partner

marcus.holmberg@paulmarkenholmberg.se

070-689 90 30

Paulmarken Holmberg har biträtt Askestock Förvaltning AB