Om oss

PAULMARKEN HOLMBERG är en branschoberoende förtroendepartner för framgångsrika bolagsförändringar i hela landet.
Vi hjälper entreprenörer att sälja sina livsverk, rådger större koncerner i samband med överlåtelser och bistår företagsledningar med affärs- och organisationsutveckling.
Vi levererar kontinuerligt resultat genom skräddarsydda lösningar som i förlängningen leder till att vi skapar högre värden för våra kunder.

Bolaget grundades år 2010 (då med namnet ARD) och våra medarbetare har tillsammans genomfört över flera hundra företagsaffärer. En nyckel till vår framgång är den samlade kompetens och erfarenhet som finns i vårt team tillsammans med ett etablerat nätverk av kontakter som gör det möjligt för oss att snabbt identifiera, bedöma och inleda förhandling med rätt köpare eller investerare.

Vårt fokus är företag inom industri, handel & service, bygg & anläggning samt teknologi, Internet och Media. Våra uppdragsgivare är bolag med bas i Sverige och internationella företag med ambitioner att genomföra transaktioner i Sverige.
Vi arbetar från våra kontor i Stockholm och Örebro.

Vi är medlemmar i flera internationella nätverk och samarbetar vid behov med utländska branschkollegor.

  • LinkedIn - White Circle

© Paulmarken Holmberg AB  |  +46 (0)8 120 429 00   |  7A Strandvägen, Strandvägen 7, 114 56 Stockholm 

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

We use cookies to provide the services and features offered on our website, and to provide our users with a good experience. Read more