Möt vårt team

Förståelse och respekt för ditt företags verksamhet samt närhet, ödmjukhet och hårt arbete är vårt recept för framgång. En viktig nyckel till vår framgång är att vi har samlat många års erfarenheter och olika nyckelkompetenser hos oss.


Tillsammans har vi en bred palett av såväl operativ bolagsstyrning som planläggning och genomförande av strategiska bolagsförändringar och vi har genom åren genomfört hundratals företagstransaktioner.

CEO & PARTNER

Therese Paulmarken

Therese har lång och bred erfarenhet av bolagsstyrning, affärsutveckling och management från flertalet branscher. Hon har arbetat i ledande befattning inom bla. Telekom, Health Care, FMCG och Media.
Hon har också, som externt tillsatt VD, drivit upp två startup-bolag från grunden.

FOUNDER & PARTNER

Marcus Holmberg

Marcus Holmberg grundade bolaget för 10 år sedan. Han har närmare två decenniums erfarenhet av företagsöverlåtelser, företagsförvärv och kapitalanskaffningar. Marcus arbetade under tidigt 2000-tal vid riskkapitalavdelningen på Mannheimer Swartling Advokatbyrå, Sveriges största advokatbyrå. Under åren på Mannheimer Swartling biträdde Marcus i ett stort antal företagsöverlåtelser, förvärv och investeringar. Efter åren på Mannheimer Swartling har Marcus varit delägare i Advokatbyrån Lindahl, Sveriges tredje största advokatbyrå och därefter transaktionsledare vid Skarpa.

ASSOCIATE

Oskar Age

Oskar har en B.Sc. I redovisning och finansiering från Örebro Universitet. Han besitter bl.a erfarenhet från överlåtelser och sammanslagningar med både nationella och internationella parter, utformning av incitamentsprogram och  företagsvärderingar. Tidigare har Oskar drivit eget bolag och arbetat med redovisnings- och rådgivningstjänster till ägarledda företag.

ASSOCIATE

Kajsa Abrahamsson

Kajsa har en B.Sc. i redovisning från Örebro Universitet med fortsatta studier mot en M.Sc i affärsutveckling. Tidigare har Kajsa arbetat inom bankväsendet, både mot privatpersoner och företag.

ASSOCIATE

André Engström

André läser till en B.Sc. i ekonomi med inriktning mot redovisning och finansiell ekonomi vid Örebro Universitet. André är även aktiv som Styrelseordförande för Unga Aktiesparare i Örebro.

CHAIRMAN OF THE BOARD

Thomas Person

Thomas har gedigen bakgrund och erfarenhetsbredd inom försäljning, inköp, logistik, företagsfusioner, IT-management, handel, produktion och processer.  Han har jobbat inom branscher som dagligvaruhandeln, stålindustrin, elektronik, energi, logistik, transport, inkasso, vin- och spritföretag samt näthandelsbolag.
Thomas är partner på Sevenco där han tar uppdrag som interims-VD.

  • LinkedIn - White Circle

© Paulmarken Holmberg AB  |  +46 (0)8 120 429 00   |  7A Strandvägen, Strandvägen 7, 114 56 Stockholm 

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

We use cookies to provide the services and features offered on our website, and to provide our users with a good experience. Read more