Stångå Rörservice förvärvas av Currentum efter försäljningsprocess av Paulmarken Holmberg

PRESSMEDDELANDE
2022-02-16

Stångå Rörservice förvärvas av Currentum efter försäljningsprocess av Paulmarken Holmberg

Ägarna till Stång Rörservice, beslutade under 2021 att anlita Paulmarken Holmberg i samband med att de sökte nya ägare till bolaget i syfte att förvalta och utveckla det framåt i samma historiska anda. Paulmarken Holmbergs uppdrag blev att agera projektledare och rådgivare med helhetsansvar för processen, från första analys via presentationsmaterial och framtagande av potentiella köpare till förhandling och avtalsskrivande. 

Det har varit helt hundra smärtfritt med er, från vår första kontakt hela vägen fram till avslut”, säger Jerry Wiström, en av ägarna till Stångå.
Ni har varit lyhörda och tillmötesgående i att skräddarsy processen utifrån våra intressen och ni matchade oss med aktörer som kändes rätt för oss”, fortsätter han.

Stångå Rörservice utför kvalitativ VS-service och alla typer av entreprenader vid nyproduktion och renovering. Kunderna återfinns såväl inom den offentliga som den privata sektorn. Bolaget sysselsätter cirka 80 medarbetare och har en årlig omsättning på cirka 138 miljoner kronor. Köpare är installationsgruppen Currentum som samlar starka aktörer inom installation över hela landet.

Genom att Stångå blir en del av Currentum stärker vi vår konkurrenskraft. Vi kan nu bredda vårt erbjudande och ta del av erfarenheter och kunskap genom samarbete mellan våra nya systerföretag. Samtidigt kommer vi att fortsätta driva verksamheten självständigt med lokal förankring”, säger Oskar Hagström, VD på Stångå Rörservice.  


För ytterligare information kontakta:
Marcus Holmberg
Partner
marcus.holmberg@paulmarkenholmberg.se
070-689 90 30

Paulmarken Holmberg tillhandahåller expertis och oberoende rådgivning inom corporate finance och affärsutveckling. Från våra kontor i Stockholm och Örebro når vi en kundkrets över hela Sverige och vår klientbas innefattar aktörer inom alla områden såsom industrialister, entreprenöriella verksamheter, private equity och startups. När Du väljer oss som partner ser vi det som ett förtroendeuppdrag och vår uppgift är att optimera transaktionsprocessen och skapa bästa förutsättningar för Dig och Din affär. För ytterligare information besök www.paulmarkenholmberg.se