Om Oss

Om PAULMARKEN HOLMBERG

En branschoberoende förtroendepartner för framgångsrika bolagsförändringar i hela landet

Vi hjälper entreprenörer att sälja sina livsverk, vi leder såväl etablerade företag som start-ups genom kapitalanskaffningar, vi rådger större koncerner i samband med överlåtelser och förvärv samt bistår företagsledningar med affärs- och organisationsutveckling. 
Som kund till oss får du alltid en trygg och komplett process, skräddarsydd från A till Ö, från första analys till avslutad affär.
Vi lyfter fram företagets fulla potential vid förhandlingar om värdet på företaget. Vi arbetar med olika värderingsmodeller och prognosverktyg och vi anpassar vårt arbetssätt efter varje kunds unika behov. Vi är vana vid att hantera finansiella frågeställningar och strukturer samt att upphandla olika typer av finansieringslösningar.
Operationell erfarenhet och förståelse för våra uppdragsgivares verksamhet är en viktig nyckel för att på bästa sätt kunna genomföra en lyckad företagsaffär. Vi har mångårig erfarenhet av att leda och styra företag, både som anställda och som ägare från många olika branscher.
Vi har även mångårig juridisk erfarenhet från arbete på några av Sveriges största advokatbyråer. Inga externa advokater behöver därför anlitas för att genomföra överlåtelser eller kapitalanskaffning.
 

Som kund får du tillgång till vårt kontaktnät med köpare och investerare över hela Sverige och internationellt. Vårt nätverk sträcker sig över de flesta branscher med såväl industriella som finansiella köpare. Nätverket gör det möjligt för oss att snabbt identifiera, bedöma och inleda förhandling med rätt köpare.

Företagstransaktionerna vi jobbar med är oftast värda mellan 20 och 200 miljoner kronor. Samlat transaktionsvärde hitills är ca 3 miljarder kronor.

Vi maximerar värdet på ditt bolaget – kontakta oss så berättar vi mer!

HISTORIA

2010
Bolaget grundades
+200
Genomförda affärer
5
Medarbetare

Kontinuerligt resultat genom skräddarsydda lösningar

Bolaget grundades år 2010 (då med namnet ARD) och våra medarbetare har tillsammans genomfört över flera hundra företagsaffärer. En nyckel till vår framgång är den samlade kompetens och erfarenhet som finns i vårt team tillsammans med ett etablerat nätverk av kontakter som gör det möjligt för oss att snabbt identifiera, bedöma och inleda förhandling med rätt köpare eller investerare.

Vårt fokus är företag inom industri, handel & service, bygg & anläggning samt teknologi, Internet och Media. Våra uppdragsgivare är bolag med bas i Sverige och internationella företag med ambitioner att genomföra transaktioner i Sverige. Vi arbetar från våra kontor i Stockholm och Örebro.

Vi är medlemmar i flera internationella nätverk och samarbetar vid behov med utländska branschkollegor.

Marcus Holmberg and Therese Paulmarken