Corporate Refinancing

FÖRETAGSFÖRSÄLJNING

Att planera, förbereda och genomföra en företagsöverlåtelse kräver specifik kompetens, oavsett om det är ett mindre ägarlett bolag eller ett dotterbolag i en större koncern som skall säljas. I början är frågorna många, frågor som ofta behöver professionellt stöd för att kunna besvaras på bästa sätt.

Att inleda en företagsöverlåtelse får aldrig inbära att ge sig ut på okänd mark. Varje steg skall vara planerat och kontrollerat.

Stora värden står på spel, en lyckad process kan skapa en väsentligt högre värdering och bättre villkor. På samma sätt som en mindre lyckad process kan innebära det motsatta.

Hur vi skapar värde i försäljningsprocessen:

FÖRETAGSFÖRVÄRV

Vill du förvärva ett företag eller ett verksamhetsområde? Vi kan bistå dig genom hela förvärvsprocessen. Att genomföra ett företagsförvärv kräver noggranna förberedelser och kunskap. Ett företagsförvärv ställer höga krav på operationell, finansiell och juridisk specialistkompetens samt erfarenhet från både förhandling och projektledning. Vi kan bistå dig genom hela förvärvet, från noggranna förberedelser och tuffa förhandlingar till signerande av avtal.

När vi kan bistå dig:

  • När du vill uppvakta ett företag utan att avslöja dig som intressent

  • När du vill ha en översiktlig analys av företag inom en viss bransch

  • Ha hjälp att förhandla ihop en affär


Hur vi skapar värde i förvärvsprocessen:

  • LinkedIn - White Circle

© Paulmarken Holmberg AB  |  +46 (0)8 120 429 00   |  7A Strandvägen, Strandvägen 7, 114 56 Stockholm 

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

We use cookies to provide the services and features offered on our website, and to provide our users with a good experience. Read more