ARD byter namn till PAULMARKEN HOLMBERG och tar in Therese Paulmarken som ny delägare och VD

ARD grundades 2010 och har sedan starten hjälpt hundratalet, entreprenörer, koncernen och PE-bolag i samband med företagsöverlåtelser, investeringar, företagsvärderingar och incitamentsprogram. Therese Paulmarken träder nu in som delägare och VD och bolaget byter namn till Paulmarken Holmberg.

Namnbytet innebär inte någon förändring vad gäller företagets erbjudande. Bolagets huvudsakliga verksamhet består av att hjälpa såväl entreprenörer som koncerner att utveckla sin affär. Med stor erfarenhet och brett nätverk ska Paulmarken Holmberg fortsatt leverera helhetslösningar för entreprenörer, koncerner och PE-bolag.

– Det känns både kul och naturligt att Therese Paulmarken nu går in som delägare. Hon är sedan en tid insatt i bolagets arbete och utveckling och hennes breda kompetens och erfarenhet inom bolagsledning och affärsutveckling kommer ytterligare stärka vårt erbjudande. Med dessa strategiska beslut stärker vi ytterligare vår position inom framgångsrika bolagsförändringar i Sverige. Jag ser väldigt mycket fram emot vår framtida resa tillsammans, säger Marcus Holmberg, Grundare.

Therese har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling, bolagsstyrning och management från flertalet branscher. Therese har som VD drivit upp start-up bolag från grunden samt arbetat i kommersiella roller inom bla. Telekom, Health Care, FMCG och Media. Som tidigare interims konsult har hon hjälpt bolag med såväl organisationsutveckling på strategisk nivå till ”hands-on” operativ försäljning, marknadsföring och produktutveckling. Möjligheten att få växa bolaget och utmana branschen har varit ett bärande skäl till hennes val att engagera sig i bolaget.

– Jag är övertygad om det här bolagets potential, det har jag varit sedan första mötet med Marcus och jag ser verkligen fram emot att leda bolaget och det här fantastiska teamet in i framtiden. Marcus kompetens och erfarenhet inom juridiken tillsammans med min kunskap om bolagsledning är en perfekt kombo! Ett ägarskap ger mig en långsiktighet i både mitt eget och bolagets arbete och det finns mycket positiv kraft att hitta i den här förändringen, säger Therese Paulmarken.

Kontakt:

Therese Paulmarken VD & Partner

therese.paulmarken@paulmarkenholmberg.se / 070-7307811

Marcus Holmberg Grundare & Partner

marcus.holmberg@paulmarkenholmberg.se / 070-6899030

Marcus Holmberg and Therese Paulmarken