Affärsutveckling

Vi har en gedigen erfarenhetsbredd som sträcker sig över många olika branscher och vi har jobbat med hundratals entreprenörer i många olika typer av projekt. Då vi får möjlighet att lära känna våra kunders bolag på djupet blir vi ofta involverade i såväl organisationsfrågor som frågor relaterade till bolagets kärnaffär.

För oss på PAULMARKEN HOLMBERG är det självklart att varje bolags situation är unik. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att förbereda det som behövs för en framgångsrik framtida utveckling. 

Vi finns till för våra kunder som en oberoende rådgivare och diskussionspartner. Det kan innebära allt ifrån att agera bollplank och samarbetspartner till att diskutera organisationsfrågor och marknadsstrategier.

I de situationer man är i behov av mer konkret hjälp tar vi gärna på oss uppdrag som exempelvis kan handla om att initialt analysera bolagets förutsättningar och ställa dessa i relation till målbilden, därefter tar vi tillsammans fram en strategisk utvecklingsplan.

Vi är även behjälpliga med processutveckling, organisationsutveckling och generell affärsutveckling.

– Vi är bara ett samtal bort, ring oss gärna för en förutsättningslös diskussion om era behov!

Picture of a team in a cafe having a team meeting
Kontakta oss
Marcus Holmberg and Therese Paulmarken

Önskar du ytterligare information om oss och vill veta hur vi kan hjälpa just dig är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi åtar oss att skydda din integritet